JUBILEUM MASTERCLASS Marco Bakker vrijdag 7 september 2018

Ter gelegenheid van de 80e verjaardag van de bekende Nederlandse bariton

Marco Bakker

organiseren wij een JUBILEUM MASTERCLASS   voor professionals, semi-professionals en ervaren amateurs.

Marco Bakker heeft in de Nederlandse muziekwereld natuurlijk geen introductie meer nodig. Zijn veelzijdige zangtalent op het gebied van zowel het klassieke repertoire, als oratorium, opera, operette, lichte muziek en musical is ruimschoots bejubeld en bewezen. Marco wil zijn jarenlange zangervaring graag doorgeven aan een volgende generatie en om hem die kans te geven, organiseren wij graag voor hem deze Masterclass.

Vind je het fijn om voor publiek te staan in de overtuiging, maar vooral de zekerheid het beste van jou te kunnen laten zien en horen? Meld je dan snel aan en grijp deze unieke mogelijkheid om door een professional pur sang mee te worden genomen naar de uiterste eindjes van jouw zangvermogen.

Tijdens deze masterclass ga je werken aan verdieping en verfijning van je repertoire en krijg je belangrijke tips, waardoor je met nog meer vertrouwen alle solo optredens, concerten en audities tegemoet kunt zien. Natuurlijk ben je ook aanwezig bij de masterclasses van de overige deelnemers.

De keuze van de muziekwerken laten we graag aan jou over (liederen en aria’s, lichte- en klassieke muziek, opera, operette en oratorium).

De pianobegeleiding is in de vertrouwde handen van de bekende pianist Frans van Tuijl.

Jubileum Masterclass  

Deze Jubileum Masterclass wordt gehouden op vrijdag 7 september 2018 van 09.00 – 18.00 uur. Iedere deelnemer krijgt zowel 's-ochtends als 's-middags een individuele masterclass en is aanwezig bij de andere masterclasses.  Wil je alleen komen luisteren? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom!!

Locatie

De Muziekloods, Simon Stevinweg 4, 1401 TC Bussum

Kosten

De kosten van deze  Masterclass  zijn € 165,--  per deelnemer. 

Publiek €12,50  (inclusief koffie/thee)

Informatie en inschrijving

Inschrijving  via ave.kcmanagement@gmail.com , met vermelding van naam, adresgegevens, telefoonnummer , stemsoort en beknopt zang CV.

Telefonische informatie bij Annette Veerman 06-237 98 327

Terug naar overzicht