Meezingen met het Holland Concert Koor

Nederland heeft, met ruim 1,7 miljoen koorzangers, één van de grootste koorculturen van Europa en zingen mag zich verheugen in een nog steeds groeiende populariteit. Iedere koorzanger weet dat zingen, zowel fysiek als mentaal een plezierige en vooral gezonde bezigheid is. Het beheersen van de juiste stem- en ademhalingstechnieken is hierbij van essentieel belang en na een paar uurtjes zingen voel je je weer vol energie en ben je helemaal los van de dagelijkse beslommeringen.

In onze gevestigde koorcultuur is echter een verschuiving merkbaar, want steeds meer zangers kunnen of willen zich niet langer binden aan een vast koor met een wekelijkse repetitie. Dit zijn vaak zeer ervaren koorzangers, die de meeste bekende grote en kleine koorwerken kennen (Bach, Händel, Mozart, Haydn, Rossini etc.). Zij zijn gewend thuis zelfstandig te studeren en kunnen zich makkelijk aanpassen aan de wensen van wisselende dirigenten. Zij werken graag mee aan bijzondere projecten, met een beperkt aantal repetities.

Naar die zangers is het Holland Concert Koor op zoek

Ben je een uitstekende, enthousiaste zanger of zangeres en in staat om thuis zelfstandig muziek in te studeren?
Beschik je over veel koorervaring en heb je veel parate koorpartijkennis?
Vindt je het leuk om aan uitdagende projecten me te werken?

Meld je dan aan voor de mailinglist van het Holland Concert Koor. Ik kan je dan direct informeren zodra er weer interessante opdrachten zijn.

Zangers en zangeressen uit alle stemgroepen zijn van harte welkom.

Stuur me een mail met een kort koor CV, je stemgroep, je naam. adres, mobile telefoonnummer en eventueel ook je eigen wensen en voorkeuren. 
Ik hoop je dan in de toekomst te mogen uitnodigen om mee te zingen met het Holland Concert Koor.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact op.

Neem contact op