Hohe Messe (J.S. Bach) 2015

In opdracht van Fred Luiten heeft AVE koor & concert management in zeer korte tijd de begeleiding op zich genomen van de concertorganisatie van de Hohe Messe van J.S. Bach . Het concert vond plaats in de Grote Kerk Naarden op zaterdag 24 oktober 2015. Uitvoerenden waren het alom bekende Collegium Vocale Gent, onder leiding van de Belgische dirigent Philippe Herreweghe.

Aan deze Hohe Messe werkten een vijftal zeer gerenommeerde solisten mee, die overigens ook deel uitmaakten van het koor:

Dorothee Mields (sopraan), Hana Blazíková (sopraan), Damien Guillon (countertenor), Thomas Hobbs (tenor) en Peter Kooi j (bas).

AVE koor & concert management trad op als contactpersoon voor Fred Luiten Concertorganisatie en was als zodanig verantwoordelijk voor de begeleiding van dirigent, orkest en koor van het Collegium Vocale Gent, maar ook voor de algehele logistieke concertzaken in de Grote Kerk Naarden. Daarnaast heeft AVE koor & concert management een grote groep (eigen) vrijwilligers ingezet, om de kaartverkoop aan de kassa, de kaartcontrole en de plaatsaanwijzing op de dag van het concert, zo flexibel mogelijk te laten verlopen.

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact op.

Neem contact op