Over AVE koor & concert management

In 2013 is Annette Veerman haar bedrijf AVE koor & concert management gestart, met als doel uitgebalanceerde koren te formeren voor opdrachtgevers met een bijzondere wens. Er is geen limiet aan de samenstelling en grootte van het koor, alles is mogelijk en bespreekbaar.

Omdat organiseren van concerten en evenementen haar op het lijf is geschreven, rekent Annette dit ook tot één van haar taakvelden.

In haar lange (amateur) zangcarrière en vanwege haar functies als bestuurslid Koor- en Concert zaken en Artistieke Zaken bij de Nederlandse Händelvereniging, ontmoet Annette zeer regelmatig dirigenten, producenten, orkesten en solisten, die allerlei interessante en artistieke ideeën hebben voor grote en kleine concerten, producties en uitvoeringen.

Dit heeft uiteindelijk geleid tot de oprichting van AVE koor & concert management .

Al snel kon AVE koor & concert management beginnen aan de eerste opdracht, het formeren van een 4-stemmig koor voor de uitvoering van het Requiem van Karl Jenkins.

In slechts enkele maanden zag het eerste Holland Concert Koor (toen nog het Jenkins koor) het daglicht en konden de repetities met de initiatiefnemer, dirigent en tenor Falco van Loon, beginnen.

Het Holland Concert Koor bleek een schot in de roos, de samenwerking met de dirigent en AVE koor & concert management verliep uitstekend en er werd op zaterdag 27 september 2013 een prachtig concert uitgevoerd in de overvolle Kruiskerk te Nijkerk.

In rap tempo volgden vele mooie projecten, zoals The Paradise Suite, Messiah Masterclass 2014 en 2015, Messiah Flashmob, Hohe Messe, Matthäus-Passion, Empeiria, Requiem Fauré en zangworkshops met Sigrid van der Linden.

AVE koor & concert management heeft in de afgelopen jaren bewezen te kunnen voldoen aan de ideeën en wensen van haar opdrachtgevers en is daarnaast in staat hieraan ook nog extra creatieve en artistieke input te geven, voor een nog beter resultaat en hoger rendement.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact op.

Neem contact op