Masterclass Sigrid van der Linden 2017

Masterclass_04.jpg

Na de grote successen in 2015  heeft AVE koor & concert management   op verzoek van de bekende muziekproducent en zangcoach Sigrid van der Linden en de niet minder bekende pianist Frans van Tuijl ,  opnieuw een Masterclass ZANG georganiseerd.

Sigrid van der Linden , jarenlang o.a. zangeres en dirigent, maar vooral bekend als muziekproducent van radio- en tv-programma’s, ziet het als een uitdaging om met enthousiaste en ambitieuze zangers en zangeressen individueel te werken aan interpretatie, voordracht, presentatie, muzikaliteit, uitspraak, houding en alles wat bij een auditietraining of solo belangrijk is.

Frans van Tuijl , gepassioneerd pianist en bekend van muziekproducties en tv-programma’s, zoals Una Voce Particolare, Mattheus Masterclass en Messiah Masterclass, staat tijdens deze zangworkshops borg voor de professionele pianobegeleiding.

AVE koor & management ging op zoek naar zangers en zangeressen, die behoefte hebben aan een intensieve professionele (bij)scholing en verdieping van hun zangtechnieken, om zodoende hun eigen grenzen beter te leren kennen en hogere doelen te stellen.

Op  20 mei 2017  kregen drie zeer ervaren zangeressen in het Stichting Papageno Huis te Laren NH de kans om met Sigrid van der Linden en Frans van Tuijl te werken aan hun eigen repertoire, dat bestond uit opera, oratorium en lied.  Gedurende deze dag lag de focus vooral op het verkrijgen van meer vertrouwen bij solo-optredens of audities, tijdens huisconcerten of bij uitvoeringen met een koor.

Er werd met grote concentratie en gedrevenheid gewerkt en aan het einde van de dag ontvingen de zangeressen uit handen van Sigrid van der Linden een Certificaat van Deelname.

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact op.

Neem contact op