Workshop Zang 2015

Op verzoek van de bekende muziekproducent en zangcoach Sigrid van der Linden en de niet minder bekende pianist Frans van Tuijl , heeft AVE koor & concert management een tweetal zangworkshops georganiseerd voor semi-professionele en ervaren amateur koorzangers.

Sigrid van der Linden , jarenlang o.a. zangeres en dirigent, maar vooral bekend als muziekproducent van radio- en tv-programma’s, ziet het als een uitdaging om met enthousiaste en ambitieuze zangers en zangeressen individueel te werken aan interpretatie, voordracht, presentatie, muzikaliteit, uitspraak, houding en alles wat bij een auditietraining belangrijk is.

Frans van Tuijl , gepassioneerd pianist en bekend van muziekproducties en tv-programma’s, zoals Una Voce Particolare, Mattheus Masterclass en Messiah Masterclass, staat tijdens deze zangworkshops borg voor de professionele pianobegeleiding.

AVE koor & management ging op zoek naar zangers en zangeressen, die behoefte hebben aan een intensieve professionele (bij)scholing en verdieping van hun zangtechnieken, om zodoende hun eigen grenzen beter te leren kennen en hogere doelen te stellen.

Op 5 september 2015 kreeg een aantal zangers en zangeressen in de pittoreske Majellakapel te Bussum en op 7 november 2015 in de muziekkamer aan de Graaf Aelbrechtlaan te Amstelveen, de kans om met Sigrid van der Linden en Frans van Tuijl te werken aan hun eigen repertoire, dat bestond uit opera, oratorium, lied of musical. Gedurende de dag lag de focus op het verkrijgen van meer vertrouwen bij solo-optredens of audities, tijdens huisconcerten of bij uitvoeringen met een koor.

Er werd met grote concentratie en gedrevenheid gewerkt en aan het einde van de dag konden alle zangers en zangeressen, met veel enthousiasme en flair de sterren van de hemel zingen.

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact op.

Neem contact op